Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тома Биков: Вероятно ще върнем мандата още днес /видео/

Тома Биков: Вероятно ще върнем мандата още днес /видео/

"Хората не знаят вече 2 седмици какво ще се случи следващия ден"

ГЕРБ вероятно ще върне мандата още днес. Това каза заместник-председателят партията Тома Биков, който говори от трибуната на Народното събрание.Биков  взе думата по време на дебатите по проекторешението за налагане на мораториум върху определени действия на Министерския съвет в оставка.

"Ако искате да спрете всички концесии, всички сделки, всички назначения, трябва да направите правителство, а не да занимавате час и половина цяла България с вашите неадекватни изказвания от всички страни. Намираме се на ръба на политическа криза, защото никой от вас не е казал преговаря ли в момента за някакво правителство. Ние ще върнем мандата най-вероятно още днес", каза Тома Биков.

Той коментира, че няма значение дали мораториумът е бил приет миналата седмица или тази, защото е противоконституционен, но големият проблем е, че "не знаем какво се случва в държавата".

"Казвам ви го без капка злоба и омраза. Абсолютно съм загрижен какво се случва в държавата. Хората не знаят вече 2 седмици какво ще се случи следващия ден. Може ли такова нещо да правите? Всеки ден загубено време в тази зала струва трудности, струва пари за българските граждани. Дават ни по телевизията, поне това съобразете. Деморализирате в момента цялото общество с вашето поведение. Колеги от "Има такъв народ", дайте интервюта, обяснете на българите, на вашите избиратели, какво смятате да правите. С кого искате и с кого не искате да управлявате. Ще управлявате ли изобщо или отиваме към служебно правителство, за да могат хората да си направят плановете. Спрете да злоупотребявате с доверието на собствените си избиратели", каза Биков.

Припомняме, че като победител в изборите ГЕРБ получи първи мандат за съставяне на правителство. Всяка една от останалите 5 партии, които са част от Народното събрание, категорично отказа да подкрепи предложеното от ГЕРБ правителство. Когато от ГЕРБ върнат мандата, президентът Румен Радев ще го връчи на втората партия по изборен резултат - "Има такъв народ". 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега