Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Томислав Дончев: ГЕРБ ще предложи правителство /Видео/

Томислав Дончев: ГЕРБ ще предложи правителство /Видео/

„Можем да бъдем качествена и адекватна опозиция"

ГЕРБ ще предложи правителство, въпреки малките шансове то да бъде подкрепено. Това каза вицепремиерът Томислав Дончев на пресконференция в централата на партията, на която беше представен анализ на изборните резултати. На срещата с журналисти не присъства премиерът Бойко Борисов, като официалната причина са „важни международни разговори“. 

„Ще предложим правителство не като политически знак, а такова, което от ден първи може да гони амбициозни цели, въпреки малките шансове то да бъде подкрепено. Победителят е един като брой гласове, като това кой е на първо място в община, област и брой народни представители, но най-важното е, че това е победа, въпреки всички, въпреки горещото политическо лято на миналата година, въпреки естествения ефект на изхабяване от престоя във властта, въпреки пандемията, въпреки агитацията в изборния ден и тоталната консолидация на няколко политически сили“, допълни Томислав Дончев.

Той е категоричен, че ГЕРБ не иска да управлява на всяка цена. „Можем да бъдем качествена и адекватна опозиция. За да бъде едно управление качествено, то трябва да има качествена опозиция“, категоричен е Дончев. Вицепремиерът каза, че от ГЕРБ са готови с предложенията за отделни министри и министър председател, но отказа да назове конкретни имена. „Бъдете търпеливи. Не може още от първия ден да кажем всичко. До няколко дни ще научите нашите предложения“.


#ГЕРБ представя #анализ на изборните резултати

Публикувахте от Политическа Партия ГЕРБ в Понеделник, 12 април 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега