Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Томова и Кузманов останаха на крачка от US Open

Томова и Кузманов останаха на крачка от US Open

Така, в основната схема на US Open България ще бъде представена само от Григор Димитров, който е сред поставените играчи в турнира

Първата ракета на България Виктория Томова претърпя поражение в третия, последен кръг на квалификациите на Откритото първенство на САЩ по тенис. Българката загуби от Виктория Кужмова от Словакия с 4:6, 4:6 за час и 30 минути игра. Българката изостана с 0:3 гейма в първия сет, навакса до 3:4, но в следващия гейм представителката на Словакия спаси седем точки за пробив и спечели с 6:4. Последва медицински таймаут за Томова заради проблем с левия глезен, но в началото на втората част тя успя да поведе с 4:1. Виктория Кужмова обаче спечели следващите пет гейма и стигна до крайната победа, възползвайки се от втория си мачбол, с което си осигури влизане в основната схема на US Open.

Също във финалния трети кръг на квалификациите в Ню Йорк загуби и представителят ни при мъжете Димитър Кузманов. Българинът отстъпи с 4:6, 6:3, 3:6 на Брендън Холт от САЩ. Срещата на два пъти беше прекъсвана заради дъжд.

Така, в основната схема на US Open България ще бъде представена само от Григор Димитров, който е сред поставените играчи в турнира. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега