Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Топка подписана от Христо Стоичков, ще бъде разиграна на благотворителен търг в Бургас

Топка подписана от Христо Стоичков, ще бъде разиграна на благотворителен търг в Бургас

Миналата година бяха събрани 10 800 лева, които бяха разпределени на 16 деца.

22 отбора от пет държави ще се включат на 14 и 15 юни в Спортен комплекс "Славейков" в традиционния благотворителен турнир по футбол, в подкрепа на децата на загинали служители на МВР. Турнирът е част от спортния календар на Община Бургас и Международната полицейска асоциация (ИПА).

Международното участие включва два отбора от Румъния, и по един от Полша, Словения и Република Северна Македония. Останалите формации са от Бургаски регион, както и от Видин и тим на СДВР-София, за които това ще бъде дебют в турнира. Тази година комисията определи 19 деца, чиито родители са починали, за да получат финансова помощ.

Отделно от петте чуждестранни отбори, ще пристигнат и делегации от полицейските управления в сръбските гладове Крушевац, Пожаревац и Зайчар, както и от Улцин (Черна гора), Бръчко (Босна и Херцеговина) и Скопие (Република Северна Македония). Мачовете ще се играят на два терена паралелно на Спортен комплекс "Славейков" в Бургас на 14-15.06.2024 г.

Първите срещи започват в 9.00 часа на 14-и юни (петък), като на терен 2 ще играе един от гостуващите отбори – Куманово (Република Северна Македония) срещу състава на Охранителна полиция. Веднага след тях излизат полицаите от Познан (Полша), които ще срещнат състава на МВР Бургас. Елиминациите – от четвъртфиналите до финала, ще се проведат в събота, 15-и юни 2024 г., а награждаването е предвидено в 13.15 часа където официалните гости ще връчат награди на победителите.

Освен даренията за децата на починали полицаи, средства ще се набират и чрез благотворителен търг. Най-новата сувенирна топка на Христо Стоичков, лично подписана от легендата на футбола, ще бъде разиграна на своеобразния аукцион. Отново ще бъде представена и фланелка на Стоичков, също подписана и дарена за търга от Валери Гергов от Видин. И двата артикула на Камата са с начална цена 150 лева.

Миналата година бяха събрани 10 800 лева, които бяха разпределени на 16 деца.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега