Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тошко Йорданов: Днес е един позорен ден от българската история

Тошко Йорданов: Днес е един позорен ден от българската история

Тошко Йорданов разкритикува преместването на Народното събрание в сградата на бившия Партиен дом.

"Днес е един позорен ден от българската история. Позорен, защото Народното събрание започва работа не в сградата на Народното събрание, а в централата на Българската комунистическа партия. Никой в тази страна не нарича тази сграда Народното събрание. Всички я наричат Партийният дом. Защото тя е точно това – партийният дом на БКП. Но аз ви разбирам. Вие се върнахте у дома си. Тук, вие, бившите комунисти от ГЕРБ, начело с Бойко Борисов, както и вие ПП - ДБ – деца на бившите комунистически велможи на БКП. Както и вие БСП – идеологическите наследници на комунистите. Тук всички вие сте у дома си. Всички заедно спокойно може да върнете петолъчката на покрива на тази сграда, защото тя отново е пълна с комунисти”. Така председателят на ПГ на „Има такъв народ” Тошко Йорданов разкритикува преместването на Народното събрание в сградата на бившия Партиен дом. 

"Когато народът „измете” сегашното управление, заседанията на парламента отново ще се преместят в историческата сграда на Народното събрание. Днес е позорен ден и защото едно вредно Народно събрание ще започне отново да работи. Какво направихте досега? Приехте един нефелен закон за домашното насилие, който успешно преработихте и направихте още по-нефелен. Поне формулирахте интимната си връзка със законово определение. И когато Бойко Борисов или Делян Пеевски обършат един шамар на общата си нежна половинка Кирил Петков, той ще може да ги съди за домашно насилие.”, красноречив бе той. 

"Ако направите всички брутални поразии, които сте замислили, ви желая приятна разходка по българските улици, когато след няколко месеца литър бензин стане над 3,50, а токът, след като премахнете защитата за домакинствата, стане три пъти по-скъп”, каза още Йорданов. 

"Днес е позорен ден. Позорен и защото вашата „сглобка”, зачената в грях и алчност, продължава да съществува. По-отвратително управление можеше да има, само ако след падането на комунизма, БКП и СДС се бяха прегърнали. И основната вина в момента е на ГЕРБ. Вие от ГЕРБ, прекрасно знаете, че ПП-ДБ са безгранично алчни, безгранично неморални, безгранично нагли и, което е най-лошото, безгранично некадърни. И вие им дадохте да се играят на управляващи с живота и бъдещето на българските граждани. Вие го направихте за власт, съзнателно, знаейки колко са вредни. И това ви прави по-алчни и по-неморални от тях. Вие сте виновни. И затова вие ще бъдете виновни за всички беди, които ще последват оттук нататък. И вие ще понесете последствията. Днес е един позорен ден, но, от друга страна, е началото на края на този позор”, завърши Йорданов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега