Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Това лято откриват новия терминал на летището

Това лято откриват новия терминал на летището

Областният управител Константин Гребенаров посети Летище Бургас по покана на главния изпълнителен директор на Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт - Алета Фрейн фон Масенбах. Тя и шефът на аерогарата Георги Чипилски показаха на бургаския губернатор новия пътнически терминал, чието строителство се изпълнява в момента.

Областниятуправител Константин Гребенаров посети Летище Бургас по покана на главнияизпълнителен директор на Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт - АлетаФрейн фон Масенбах. Тя и шефът на аерогарата Георги Чипилски показаха набургаския губернатор новия пътнически терминал, чиетостроителство се изпълнява в момента.

Съоръжението ще разполага с обширни зони за пристигащи изаминаващи пътници, модерни системи за обслужване на пътници и багаж,атрактивни търговски зони и просторни открити пространства. Прилага сенай-модерната линия за интериор и управление на системите за обслужване напътници и багаж, което ще доведе до увеличаване на бързината на обслужване. 

31 щебъдат гишетата за регистрация на пътници в новия терминал на летище Бургас. Сградата е проектирана така, че да може да се използва взависимост от пътникопотка във всеки един момент, а при необходимост да бъдедопълнително разширена към вече съществуващатаархитектурна част. Гребенаров остана впечатлен от голямото цветно пано, изобразяващо характернатабългарска роза, което ще посреща гостите на града в залата за пристигащипътници.

Като цяло  проектът, дело на известни световни проектантии дизайнери, цели запазване на ваканционното настроение на пътниците по времена целия им престой на летището, в съчетание с характерни елементи отбългарската архитектура и природа. Очаква се новата придобивка за града ни дабъде открита още това лято.Областна администрация Бургас оказва пълносъдействие и подкрепа на Летище Бургас.

В много по кратки от предвидените позакон срокове със заповед на областният управител са  одобрени подробният устройствен план заобекта и инвестиционните проекти, по които се извършва строителството,  издадени са и разрешения за строеж на 19 бр. обекти на територията на летището.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега