Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Трагедия в "Меден рудник": Две деца се удавиха в язовир "Мандра"

Трагедия в "Меден рудник": Две деца се удавиха в язовир "Мандра"

Телата им са намерени от водолазен екип към Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” - Бургас и служители на ИАРА.

Две момченца на 11 и 13 години от бургаския комплекс “Меден рудник” са се удавили в язовир “Мандра”, съобщават от полицията. Телата им са намерени от водолазен екип към Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” - Бургас и служители на ИАРА. 

Около 00:30 ч. снощи в Четвърто РУ Бургас е получено съобщение от родителите на двете момчета за това, че излезли да играят по обяд, но след свечеряване не се прибрали в домовете си. Родителите ги търсили на различни места в к-с “Меден рудник”, звънели по приятели и близки, но след като не открили никакви следи, алармирали полицията за изчезването на момчетата. Своевременно за провеждане на оперативно-издирвателни действия е сформиран съвместен екип от служители на Отдел “Криминална полиция” при ОДМВР Бургас и Четвърто РУ Бургас. 

Около 09.00 часа днес рибар подал сигнал за това, че във водата на яз. “Мандра” в района на дигата на помпената станция забелязал човешко тяло. Екип водолази от РДПБЗН Бургас извадили трупа на 13-годишното момче. Със съдействието на служители от ИАРА периметъра на претърсване е разширен, като около 16.00 ч. е открито тялото и на 11-годишното момченце. При извършения оглед видими следи от насилие не са открити. Намерени и иззети са дрехите, обувките и багажа на децата, оставени на камъни по дигата в близост до мястото, където във водата е намерено първото тяло. Вероятно момчетата са влезли да се къпят в язоира, но по неустановени до момента причини са се удавили, обобщават от полицията. Работата по случая продължава от служители на Четвърто РУ Бургас.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега