Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тракийски университет стартира кандидатстудентската си кампания в Царево

Тракийски университет стартира кандидатстудентската си кампания в Царево

Жителите и гостите на града ще имат възможност да получат изчерпателна информация на щанда на Тракийски университет и в следващите дни - всеки ден от 18:00 до 21:00 часа на Централен площад, Царево.

В Общински исторически музей Царево, Тракийски университет – Стара Загора даде официален старт на кандидатстудентската си кампания в черноморския град. За втора поредна година старозагорското висше училище предлага възможности за изнесено обучение по редица свои специалности в базата си в Царево. Проф. Нели Грозева- заместник-ректори кметът на Община Царево – Марин Киров дадоха начало на инициативата. 

Събитието уважи Денис Диханов и Георги Стоянов – зам.- кметове на община Царево, както и жители и гости на града. От страна на Тракийски университет присъстваха още заместник-ректор - доц. Емил Славов, доц. Неделина Костадинова – главен секретар, проф. Диян Георгиев – декан на Аграрен факултет и доц. Георги Алексиев, зам.-декан на Стопански факултет.

Участници в събитието с атрактивно представяне бяха студенти на университета - доброволци в Спасителен център за диви животни на „Зелени Балкани.  Именитата фолклорна изпълнителка Златка Ставрева, Костадин Михайлов, Георги Йовнов, битов оркестър с ръководител  Пламен Янев и танцов състав ,,Атлиман" поздравиха всички присъстващи със своите фолклорни изпълнения.На специален информационен щанд представители от университета ще консултират посетителите за предлаганите специалности, както и за възможностите изнесена форма на обучение в Царево.

През следващата академична година Тракийски университет ще предложи обучение по следните специалности в черноморския град: „Регионална икономика и управление" , „Аграрна икономика и търговия", „Местни финанси", „Агрономство /етерично-маслени култури/", „Агрономство /полевъдство/", „Екология и опазване на околната среда", „Рибовъдство и аквакултура", „Аграрно инженерство",„Зооинженерство", „Дизайн, технологии и мениджмънт на модната индустрия". 

Жителите и гостите на града ще имат възможност да получат изчерпателна информация на щанда на Тракийски университет и в следващите дни - всеки ден от 18:00 до 21:00 часа на Централен площад, Царево.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега