Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Трета седмица издирват 30-годишен студент от Русе

Трета седмица издирват 30-годишен студент от Русе

По думите на майката "Галин е споделил на Ангел, че е видял нещо, което не е трябвало да вижда. Следят го, преследват го, страх го е за живота му."

Повече от две седмици е в неизвестност млад мъж от Русе. 30-годишният Галин Димитров е изчезнал край село Кошов, сигнализираха негови близки във Фейсбук, като потърсиха помощ от доброволци. 

Според тях младият мъж е бил разтревожен и искал да напусне града.Малко преди да изчезне близо до село Кошов, е бил намерен телефонът му. Младият мъж е докаран в къща за гости в селото от приятел на баща си. "Искал е да си почине два-три дни. Така е казал на баща си. Взел е малко дрехи в една раница", разказа майката на изчезналия - Ангелинка Димитрова, цитирана от NOVA. По думите на майката "Галин е споделил на Ангел, че е видял нещо, което не е трябвало да вижда. Следят го, преследват го, страх го е за живота му."

По думите на жената малко след пристигането си следите му се губят. Последното нещо, което младият мъж е направил, е да подаде сигнал до 112. "Не сме чули записа, за да потвърдим, че това е гласът на Галин. Не сме чули записа. Но започнахме веднага издирване. Дойдоха доброволци, полиция, както и близки и приятели. Обхождаме района. Но досега никаква следа няма от Галин", казва жената. 

Галин кара такси, предимно вечер. Той е студент трета година в Русенския университет.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега