Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Трети ден продължават протестите и блокадите на енергетиците

Трети ден продължават протестите и блокадите на енергетиците

Трети ден продължават протестите и блокадите на енергетици и миньори на магистрала „Тракия” и Прохода на републиката. Вече имаше опити за разговори от страна на властта, но протестиращите не са удовлетворени.

Трети ден продължават протестите и блокадите на енергетици и миньори на магистрала „Тракия” и Прохода на републиката. Вече имаше опити за разговори от страна на властта, но протестиращите не са удовлетворени. Те коментират, че се борят не само за своите работни места, но и за енергийната сигурност на държавата.„Няма да спрем с блокадите, докато не се намери решение на нашия проблем. Ние ще стоим, докато някой уважи исканията ни. Едно да е ясно – ние парламентарна република ли сме, или няколко министри вземат решенията. Докато не бъдат изпълнени решенията на Народното събрание, ние ще отстояваме интересите си”, посочи протестиращ.

Сред най-важните решения на парламента, той припомни това до 2038 г. да не бъдат намаляни никакви мощности в комплекс „Марица-изток”. Второто е от тази година – предоговарянето на Плана за възстановяване и устойчивост във връзка с 40% намаляне на емисиите. „От тези неща абсолютно нищо не се е случило”, подчерта протестиращият на „Тракия”.

Източник: NOVA
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега