Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Третокласникът Боян първи видя новите бележници, без графа "Забележки"

Третокласникът Боян първи видя новите бележници, без графа "Забележки"

"Ето така се променя светът!", каза Кунева на Боян.

Третокласникът Боян Ганев първи видя новите ученически бележници, в които, по негово предложение, вече няма графа "забележки". Вместо нея фигурира място за "Отзиви и информация", където учителите ще коментират не само лошите прояви, но и постиженията на учениците.

Припомняме Ви, че през май Боян написа писмо до министъра с молба графата за лоши прояви на децата да бъде премахната. Неговите доводи бяха, че тези страници се отнасят единствено до лошите прояви на децата, което прави изживяването изцяло негативно за тях. Вместо това той предложи в бележниците да се вписват и похвали.

Екипът на Министерство на образованието и науката се съобрази с предложението на Боян и направи промени, така че през новата учебна година бележниците вече ще имат графа „Отзиви и информация“. Вече няма забележки. Има съдържание на учителските наблюдения.

"Искам да кажа на всички преподаватели, че похвалите са нещо, което всеки има нужда да чуе, за да работи по-добре. Децата също работят много в клас и вършат важни неща. Благодаря на Боян за неговото лидерство и на моя екип, който чу молбата му", каза министър Кунева при срещата си с третокласника. Към него дамата се обърна с думите: "Ето така се променя светът!“.

Тя му пожела през новата учебна година да даде поводи на родителите и учителите си за много похвали. „Ние можем да създадем място за похвали, но за да имаш похвала, си отговорен само ти“, каза му още Меглена Кунева.

От тази учебна година бъдещият третокласник ще учи в 121 СУ „Георги Измирлиев“. Миналата година той беше записан в 51 СУ „Елисавета Багряна“. На срещата днес Боян обясни, че обича часовете по физическо възпитание, а министър Кунева се съгласи, че спортът е изключително важен за подрастващите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега