Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Три читалища получиха самостоятелност

Три читалища получиха самостоятелност

Община Поморие учреди безвъзмездно право на ползване за читалищни нужди на общинската част от сградите на читалищата „Просвета 1888”, гр. Поморие; „Светлина 1939”, гр. Поморие и „Светлина 1934”, гр. Ахелой.

Община Поморие учреди безвъзмездно право на ползване за читалищни нужди на общинската част от сградите на читалищата „Просвета 1888”, гр. Поморие; „Светлина 1939”, гр. Поморие и „Светлина 1934”, гр. Ахелой. Това дава възможност на настоятелствата да развиват дейност, свързана с финансовото развитие на читалищата.            

След направeно от тях предложение, кметът на Община Поморие Иван Алексиев внесе докладни записки, които се приеха на 23-то заседание на Общински Съвет.            

„Нямаме предпочитания към определено читалище. За нас всички са важни, защото развиват културна и просветна дейност и защото нашите деца могат да отидат да четат, да танцуват да учат езици и да се обогатяват. При добро стопанисване тези дейности ще се увеличат и културните институции ще се развият” – така кметът коментира безвъзмездното предоставяне на общинска собтвеност на читалищата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега