Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Три години и половина затвор за Филип Златанов

Три години и половина затвор за Филип Златанов

Три години и пет месеца ефективна присъда получи Филип Златанов – Тефтерчето, след като Софийски градски съд го призна за виновен по обвинение за престъпление по служба. Освен това, в присъдата на бившия началник на Комисията за конфликт на интереси влиза и условие, което го лишава от право да заема държавна длъжност през следващите пет години.

Три години и пет месеца ефективнаприсъда получи Филип Златанов – Тефтерчето, след  като Софийски градски съд го призна завиновен по обвинение за престъпление по служба. Освен това, в присъдата набившия началник на Комисията за конфликт на интереси влиза и условие, което голишава от право да заема държавна длъжност през следващите пет години.

Според обвинителния акт, Златанов нее изпълнил и е нарушил служебните си задължения, с цел да набави за други лицаоблага или да причини вреда. Първоначалното искане на обвинителите бе за тригодини условна присъда с пет години изпитателен срок и три години забрана зазаемане на държавна длъжност.

Делото се гледа по съкратенапроцедура, без да бъдат разпитвани свидетели. Такава бе волята на самиятЗлатанов. След разглеждане на събраните доказателства, обвиняемият получиефективна присъда от 3 години и 5 месеца. Освен това ще трябва да плати разноските по делото от3600 лева.

Адвокатът на Златанов - АнтонТерзийски заяви, че ще обжалва присъдата в рамките на следващите 15 дни, според законовия регламент.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега