Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Три обществени обсъждания се проведоха в Царево по важни за региона проекти

Три обществени обсъждания се проведоха в Царево по важни за региона проекти

"Фокусирайки се върху подобряването на инфраструктурата и услугите, Общинската администрация се стреми да осигури по-добри условия и удобства, които да допринесат за по-висок стандарт на живот на местната общност", съобщиха от Община Царево.

Три обществени обсъждания се проведоха днес в читалище „Георги Кондолов“ в Царево по важни за региона проекти.Целта е да се създаде по-благоприятна среда, която да насърчава растежа, развитието и просперитета на хората. 

"Фокусирайки се върху подобряването на инфраструктурата и услугите, Общинската администрация се стреми да осигури по-добри условия и удобства, които да допринесат за по-висок стандарт на живот на местната общност", съобщиха от Община Царево.

Концепция за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ) BG16FFPR003-2.001-0103 „Развитие на устойчив туризъм и подобряване на транспортната свързаност на Югоизточния регион за планиране от ниво 2“, с водещ партньор Агенция “Пътна инфраструктура”. 

Реконструкция и благоустройство на Морска градина на гр. Царево – I-ви етап. Основен ремонт на Път IІ-99 Царево - Малко Търново от км 58+000 км 117+000 по задание (от км 53+523,40 до км 112+173,28 по проект), на територията на общините Царево и Малко Търново. Трасето е основна връзка между двата града. По пътната артерия преминава основният трафик от Южното Черноморие към Турция. Успешното реализиране на проекта ще подобри транспортните връзки между населените места в региона и ще повлияе положително на туризма в района, се посочва в концепцията, която предвижда и развитие на туристически обекти.

Концепция за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ) BG16FFPR003-2.001-0013 „Подобряване на връзките на образованието, научноизследователската и развойната дейност с бизнес дейностите в Югоизточен регион“ с водещ партньор Тракийски Университет. Велоалея от учебен център на Тракийски университет в гр. Царево до къмпинг „Нестинарка“, гр. Царево, сума 2 400 000 лев. ПРР.Дейности по превенция на наводненията - възстановяване проводимостта на речното корито, укрепване на бреговете с габиони - сума 3 000 000 лв. ОПОС; Дейности на пазара на труда за безработни лица, общо 150 човека за Царево и Стара Загора, сума 600 000 лева.,ОПРЧР. Мерки за превенция и управление на риска от наводнения.

Концепция за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ) BG16FFPR003-2.001-0125 „Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион“, с водещ партньор Община Бургас. Създаване на кабинети за профилактика и промоция на здравето в населените места на общините-партньори, сред които е и Царево.

На събитието присъстваха кметовете на община Царево Марин Киров, кмета на община Приморско Иван Гайков, кмета на община Малко Търново Илиян Янчев, председателя на ОБС Царево Таня Янчева, представители на участниците в концепциите, жители и гости на Царево.Община Царево се стреми да подобрява качеството на живот и инфраструктурата както за жителите, така и за гостите на града. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега