Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тридневен фест ще разгорещи лятото на остров Света Анастасия от 24 до 26 юли

Тридневен фест ще разгорещи лятото на остров Света Анастасия от 24 до 26 юли

Ако краят на юли ви се вижда далеч, помислете пак. На морския хоризонт се задава тридневен фестивал, който ще предложи разнообразие от изпълнители и музикални жанрове. В дните от 24 до 26 юли остров Света Анастасия ще бъде гореща точка – там ще се завихри All The Way Festival.

Ако краят на юли ви се вижда далеч, помислете пак. На морския хоризонт се задава тридневен фестивал, който ще предложи разнообразие от изпълнители и музикални жанрове. В дните от 24 до 26 юли остров Света Анастасия ще бъде гореща точка – там ще се завихри All The Way Festival.

В три поредни дни на откритата сцена на фона на морето ще звучат тематични гръцки хитове, танцувални сетове на DJ от World Up Records & Simonkeye.music и Drum’n’Bass ритми, долитащи директно от Англия.В първия ден от фестивала - 24 юли, ви очаква незабравимо музикално пътешествие с Aristos Constantinou и неговата музикална група. Не пропускайте вечер на страст и мелодия, в която ще изживеете магията на гръцката музика в една от най-очарователните локации на България. Началото на събитието е в 20.00 часа. Кораби за него ще отплават от Магазия 1 в 19.00 часа.Aristos Constantinou, известен със своята способност да съчетава традиционни гръцки звуци с модерни музикални елементи, ще ви очарова с изпълненията си, които са толкова автентични, колкото и иновативни. От балади, пропити с емоция, до ритмични песни, които карат всеки да стане и да танцува, Aristos и неговата банда обещават вечер, пълна с музикални изненади.

На 25 юли (четвъртък) се пригответе да се забавлявате под залязващото слънце! Не пропускайте вторият ден от наелектризиращия фестивал с участието на любимите ни DJ от World Up Records & Simonkeye.music! Отплаването за острова ще бъде в 17.00 часа от Магазия 1. Там ще ви очакват още изненади, студени напитки и танци до след полунощ.За големия финал ALL THE WAY се обединяват с DROPS EVENTS за да ви предоставят най-горещите артисти от Англия и България. В третия ден от фестивала - 26 юли (петък), очаквайте Hugh Hardie от Hospital Records и Kanobie от Solvent Records, които ще пускат заедно с артисти от HMSU, Creative Minds и RaveON. Курсовете за острова ще са отново с начален час 17.00 часа, а партито ще продължи до 00:30 часа.

Повече актуална информация може да откриете във Фейсбук страницата на организаторите
- bit.ly/3XHH39X и https://www.facebook.com/drops.events/
Билети за всички събития от музикалния фестивал:
-    Eventim https://bit.ly/m/All-The-Way;
-    касите на опера Бургас и Часовника Бургас;
-    events.gotoburgas.com;
-    Grabo.bg.

За повече информация и въпроси: 0889 036 650.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега