Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Търсят 500 заварчици за строежа на "Южен поток"

Търсят 500 заварчици за строежа на "Южен поток"

500 заварчици ще бъдат наети по заваряване на тръбите в Бургас по проекта “Южен поток”. Това разкриха посветени по наемането на работна ръка за изграждането на газопровода, след като в черноморския град пристигна гигантската тръбополагаща баржа “Касторо сей”, съобщава в. "24 часа".

500 заварчици ще бъдат наети по заваряване на тръбите в Бургас по проекта “Южен поток”. Това разкриха посветени по наемането на работна ръка за изграждането на газопровода, след като в черноморския град пристигна гигантската тръбополагаща баржа “Касторо сей”, съобщава в. "24 часа". Огромната платформа е закотвена на пристанище “БМФ Порт Бургас”. Тя е с внушителните размери 140 м дължина и 60 - широчина и изглежда по-голяма от остров Света Анастасия.

Според запознати на първо време ще бъдат обявени 200 свободни работни места за заварчици, а останалите 300 - на по-късен етап, ако се забавят темповете по изграждане на тръбата.За работа на платформата вече подготвят сивита съкратените работници от корабостроителницата и “Нефтохим”, които отговарят на изискванията.

За някои дейности ще се търсят и кадри с английски език.Те обаче най-вероятно ще се наемат от чужбина, тъй като в България са малко хората, които да са добри при работа с оксижен и във владеенето на английски. По този начин се процедира с наемането на кранисти от Румъния, които трябваха на “Лукойл Нефтохим” по изграждането на новия им завод в Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега