Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Трус 7,5 по Рихтер разтърси Япония

По-слаби трусове разлюляха Индонезия и Пакистан
Трус 7,5 по Рихтер разтърси Япония

Мощно земетресение със сила 7,5 по Рихтер е регистрирано край източното руско крайбрежие на север от Япония. Това съобщи Геофизическият институт на САЩ, предаде Ройтерс.

Мощно земетресение със сила 7,5 по Рихтер е регистрирано край източното руско крайбрежие на север от Япония. Това съобщи Геофизическият институт на САЩ, предаде Ройтерс.

Дълбочината на труса е бил 580 км под повърхността на земята. По данни на японската телевизия силата на труса е била 7,3 по Рихтер. До този момент японските власти не са издали предупреждение за цунами.

Освен страната на изгряващото слънце, земетресения имаше и в Индонезия и Пакистан. Северната част на Пакистан се разлюля със сила 5,4. Няма информация за жертви или разрушения. Епицентърът е бил на 119 километра от град Мингора, който се намира в северната област Суат. Земетресението е регистрирано близо до границата на провинция Кибер Пактункуа и индийския щат Джаму и Кашмир.

Разклати се и земята на индонезийския остров Суматра - традиционно силно активна сеизмична зона. Земетресението е било с магнитуд 5 по Рихтер на западния бряг. Не се съобщава за жертви или разрушения.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега