Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Убиецът на Николай с пълни самопризнания

Разфасовал го, за да откупи колата си
Убиецът на Николай с пълни самопризнания

Бруталният убиец на намерения разфасован и обгорен край Враца Николай Йорданов, който беше обявен за национално издирване, направи пълни самопризнания. Това съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов на официална пресконференция.

Бруталният убиец на намерения разфасован и обгорен край Враца Николай Йорданов, който беше обявен за национално издирване, направи пълни самопризнания. Това съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов на официална пресконференция.

31-годишният Адриан, който до преди това не е бил криминално проявен, затрил младежа заради пари. С тях той откупил колата си от заложна къща. На 14 юни 22-годишният Николай Йорданов отишъл в дома на родения в Мизия Адриан в жк "Овча купел". Там той бил убит и разчленен, поясни министърът.

След като затрил Николай и разчленил тялото му, Адриан сложил крайниците в торби и ги стоварил в багажника на колата си. Почистил прецизно дома си и поел на път. Изхвърлил документите на Николай в река Дунав, а части от тялото му в река Огоста. Когато се прибрал в София закарал колата си на автомивка и инструктирал работниците да почистят багажника, а наличието на кръв обяснил с лъжата, че е карал месо.

Адриан и Николай се познавали от пицария в „Овча купел”, която до преди няколко месеца убитят зареждал с хранителни продукти. Безработният от почти година и живеещ на квартира Адриан често посещавал заведението. Във фаталният ден 14-и юни Адриан и Николай се видели, при което следите на жертвата се губят.

Дневния оборот, който бил в Николай, се смята, че е към 2000 лева. След инцидента Адриан е откарал шофирания от Николай служебен микробус на Централна гара, където го оставил. Независимо от прецизното почистване на дома на Адриан разследващите открили  ДНК материал, който съответстват на профила на Николай.

„За голямо съжаление имаме един тежък криминален случай. Николай е водил съвсем нормален живот. Имал е коректни отношения със своя работодател, семейството и приятелката си. Момчето се е ползвало с много голям авторитет и доверие сред кръга на своите приятели и приближени", заяви Цветанов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега