Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Убиха жена посред бял ден в парк в София

Убиха жена посред бял ден в парк в София

Извършителят успява да избяга. Полицията го издирва.

Жестоко убийство в София. Жена, на видима възраст около 65 години, е била нападната в парка в столичния квартал „Бояна“. Тя седяла на пейка, когато била ударена с каменна плоча по главата. Починала е на място. Самоличността на жертвата се уточнява. Причината за това е, че личните й документи не са били открити. Намерена е само трудова книжка.

По информация на NOVA официално задържан за убийството няма, има няколко души, които са отведени в полицейски управления в столицата, които отговарят на външния вид и на облеклото, с които извършителят е бил по време на инцидента. Единият от тях е мъжът, с когото убитата живеела на семейни начaла. Той има присъда за убийство и причиняване на средна телесна повреда. Версията за грабеж също е водеща. По нея са задържани други двама души. 

Сигналът за инцидента е подаден около 15.20 часа на спешния телефон 112 от свидетел, съобщиха от Спешна помощ. Той е съобщил, че вижда как мъж нанася удари по главата на жена в Боянския парк в близост до улица "Кумата".Спешните екипи са тръгнали веднага, но при пристигането си са констатирали смъртта на нападнатата. Извършителят успява да избяга. Полицията го издирва. По неофициална информация на NOVA най-веростно става дума за опит за грабеж. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега