Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ученици от две гимназии помагат на болна майка

Ученици от две гимназии помагат на болна майка

Ученическият съвет от ПМГ "Акад. Никола Обрешков" и от ПГРЕ „Г.С.Раковски” Бургас организират Благотворителен футболен мач в помощ на семейството на тяхна съученика. Билети ще могат да се купят в деня на събитието на 7 март /вторник/ от 13:00 часа в Спортна зала Младост. Учениците от двете училища се обединяват за една хуманна кауза и приканват бургазлии да се присъединят към тях.

Ученическият съвет от ПМГ "Акад. Никола Обрешков" и от ПГРЕ „Г.С.Раковски” Бургас организират Благотворителен футболен мач в помощ на семейството на тяхна съученика. Билети ще могат да се купят в деня на събитието на 7 март /вторник/ от 13:00 часа в Спортна зала Младост. Учениците от двете училища се обединяват за една хуманна кауза и приканват бургазлии да се присъединят към тях.

„Наскоро научихме лоша новина, свързана с майката на нашата съученичка Мирела Първанова, която ни накара да се обединим. Красимира Първанова се бори със злокачествен тумор, който след поредната операция в СБАЛО на 01.02.2017г. не е могъл да бъде отстранен. Становището на онкологичния комитет е прогресия на заболяването - разсейки в перитонеума. Следващите хирургични интервенции са невъзможни, препоръчана е химиотерапия, без да бъде уточнена. Проведената предходна ПХТ от 8 курса за съжаление не е дала резултат. Нужни са скъпоструващи изследвания в чужбина, чрез които да се разбере с какви медикаменти да се проведе следващо лечение. Ние, като едни активни ученици приехме каузата лично” казаха ученици от Ученическия съвет на ППМГ"Акад. Никола Обрешков" Бургас.

Учениците споделят, че предстои да бъде организиран и благотворителен концерт, средствата от който също ще бъдат дарени за каузата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега