Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ученици от Несебър и Обзор отбелязаха два екологични празника

Ученици от Несебър и Обзор отбелязаха два екологични празника

По време на екологичния празник се състоя състезание между учениците, които разделени на два отбора, отговаряха на въпроси, свързани с темата.

Учениците от  3 „г“ клас от кръжок „Млад еколог“ при СУ „Любен Каравелов“ – Несебър съвместно с отдел „Екология“ към Община Несебър отбелязаха Световния ден на климата. 

Третокласниците изгледаха две филмчета на тема „Климатични промени“ и „Климатичните промени в Антарктида“, като се запознаха с опасностите, които могат да настъпят при промяна на климата и получиха  ценни съвети за опазване на околната среда. По време на екологичния празник се състоя състезание между учениците, които разделени на два отбора, отговаряха на въпроси, свързани с темата.

По повод Международния ден на биологичното разнообразие  служители на отдел „Екология” при  Община Несебър  посетиха в ОбУ „Св.св. Кирил и Методий” – Обзор. Те представиха пред учениците от 5 клас с класен ръководител г-жа Петя Стоянова интересни факти относно празника, поднесени чрез две презентации. Запознаха петокласниците и  със  Закона за биологичното разнообразие, Червената книга на България и разказаха за защитените растителни и животински видове.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега