Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Украински наркотрафикант получи 1 година затвор

Украински наркотрафикант получи 1 година затвор

Наказание от 1 година лишаване от свобода ще търпи Леонид Шоклер, който бе обвинен в трафик на високорискови наркотични вещества. Украинецът сключи сделка с прокуратурата, която бе одобрена от Бургаски окръжен съд.

Наказание от 1година лишаване от свобода ще търпи Леонид Шоклер, който бе обвинен в трафик на високорискови наркотични вещества. Украинецът сключи сделка с прокуратурата, която бе одобрена от Бургаски окръжен съд.

Според обвинителния акт, на 28-и октомври по обяд, Шоклер преминал през ГКПП "Малко Търново" в посока Турция с лек автомобил "Chery". При проверка на колата, митничарите открили 134,641 гр.коноп на стойност 807,42 лева и 0,183 гр. амфетамин на стойност 5,49 лева, както и револвер марка „Taurus“ и 134 броя патрони.

Наркотиците, огнестрелното оръжие и автомобилът са конфискувани. Откритият у извършителя чужд украински паспорт ще бъдепредаден в Консулската служба на Република Украйна в България.

Първоначално предложеният вариант на споразумението предполагаше условна присъда от 3 години затвор с 5 години изпитателен срок. Съдът, обаче, сметна, че това наказание е несправедливо и го отхвърли за сметка на окончателната присъда от 1 година затвор.

Определението на съда влиза в силаведнага.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега