Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Украински сайт: Бургас ще бъде турски през 2035 г.

Украински сайт: Бургас ще бъде турски през 2035 г.

На пръв поглед непроменими границите на европейските страни всъщност са много по-нестабилни и подлежащи на корекция от някогашните външни граници на Римската империя или Съветския съюз.

На пръв поглед непроменими границите на европейските страни всъщност са много по-нестабилни и подлежащи на корекция от някогашните външни граници на Римската империя или Съветския съюз. До това заключение стигат авторите на украинския информационен сайт „Обозревател”.

Освен чисто географски Старият континент ще се промени икономически, тъй като центърът на световния бизнес ще се премести окончателно в Азия, демографски, защото населението му остарява стремително, етнически - поради нестихващия огромен наплив на бежанци, и дори ментално заради изменението на ценностите и ориентирите.

Изследвайки и анализирайки всички тези тенденции, журналистите от "Обозревател" са съставили карта на Европа, каквато ще изглежда през 2035 г. Според тях България също ще бъде засегната от промените и немалка част от територията й ще премине към Турция заради многобройното турско население у нас. На картата на "Обозревател" Бургас се намира в Турция. Но и почти всички европейски страни има за какво да се замислят.

Най-вероятно шотландците ще решат с референдум да не останат в рамките на кралството. С напускането им Великобритания ще трябва да се прости с името си, тъй като то вече няма да има никакъв смисъл. Сепаратистите в Ирландия от своя страна ще бъдат въодушевени от шотландския пример и ще призоват за обединение на всички ирландски земи. На Великата Британия верен ще остане може би само Уелс.

Значителни изменения ще има на Пиренейския полуостров. Увеличаващата се безработица в Испания ще засили сепаратистките настроения. Баските и каталунците най-сетне ще успеят да се отцепят. Мадрид ще удържи властта над останалите региони, но те най-вероятно ще преминат към федеративно или дори конфедеративно устройство. Страната ще преживее колосални мултикултурни и политически катаклизми, които в бъдеще ще отслабят съществено централната власт.

Така или иначе още сега е ясно, че французите няма да успеят някога да асимилират и претопят цветнокожото население на бившите си колонии. При скоростта на демографските и миграционни процеси във Франция, към 2035 г. белите французи ще се окажат малцинство, живеещо в резерват на собствената си територия. За да не се стига дотам, единственото решение за Париж ще е да отцепи регионите с най-много цветнокожо население и да депортира там и останалите пришълци от колониите. Става дума най-вече за региона около Марсилия - Пиемонт и части от Южна Бургундия. Там най-вероятно ще се появи арабско ислямско държавно образувание.

Вероятно и части на Аквитания ще се присъединят към баските, а Лотарингия ще се върне обратно в Германия. В такава ситуация няма да е трудно с независимост да се сдобият и корсиканците.

Северна Италия ще пожелае да се отцепи сама от бедната южна част като най-вероятно ще утеши южняците със съюз по примера на федерална Германия. Сицилия и Сардиния ще се обидят и ще поискат независимост. Съществени изменения ще има на Балканите, пише украинският сайт. З

аради проблемите с мюсюлманското население най-вече във Франция и възникването дори на мюсюлманска държава на нейна територия, все по-силни ще са призивите Балканите да се поучат от това и да прекратят съществуването на Босна и Херцеговина. Нея ще си я поделят Хърватия и Сърбия. За да не бъде разгневена Турция обаче, териториите, населени с албанци, ще бъдат обединени.

Велика Албания ще получи Косово и частите на Македония, населени с албанци. Значително може да се разшири Унгария, която при добро стечение на обстоятелствата би си върнала Трансилвания от румънците, както и Северен Банат от сърбите. Полша я чакат печални събития. Страната ще загуби земите, населени с немци – Померания и Шлезия. А ако Берлин и Москва се договорят – и североизточните си региони. Германците пък вероятно ще получат Калининград от руснаците. 

В Северна Европа промени почти няма да има, тъй като практичните скандинавци са доказали, че са се научили да решават прагматично всички разногласия. Изменения може да има в Латвия и Естония. В заключение „Обозревател” твърди, че тези прогнози може и никога да не се сбъднат, но съществува голяма вероятност.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега