Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Уникална "Флора'2021" в Бургас /Снимки и видео/

Уникална "Флора'2021" в Бургас /Снимки и видео/

Слънчевото време на тазгодишното издание на цветната експозиция привлече стотици бургазлии и гости на града още в първия си ден. Цветният фест ще остане отворен до 16-ти май.

Цветната "Флора 2021" посрещна първите си посетители днес. Слънчевото време на тазгодишното издание на цветната експозиция привлече стотици бургазлии и гости на града още в първия си ден. Цветният фест ще остане отворен до 16-ти май. Флората тази година е повече от пъстра и вълшебна, тъй че я посетете, ако имате възможност. 






Както вече ви информирахме, на тазгодишното издание има атрактивни едроразмерни външни цветни инсталации, разнообразие от кактуси, красиви и ароматни сезонни цветя, луковици, а също така полезни за всеки градинар инструменти, техника и поливни системи, мед и пчелни продукти. 





Сред интересните акценти в новото издание са туберозата – цветето, чийто аромат се използва като основен елемент на редица от най-добрите парфюми в света, както и български производители на английските рози на David Austin. 





От съображения за здравна безопасност, тази година изложението се провежда изцяло на открито. В зелените пространства са аранжирани цветни кътчета, идеални за фоторамка на снимки. Специална част от "Флора Бургас 2021“ е изложбата на картини "Пролетни цветя".





"Нека се чувстват поканени и жителите на останалите български градове. Имаме какво да ви покажем, къде да ви подслоним, с какво да ви нахраним. Добре сте дошли в Бургас!", каза кметът Димитър Николов. 


Флора Бургас' 2021

Изложението "Флора Бургас" започна днес и ще продължи до 16 май. От съображения за здравна безопасност, тази година изложението ще се проведе изцяло на открито.

Публикувахте от PoligrafF.net в Събота, 8 май 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега