Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Urgent Run и Бирена миля - тази събота в Бургас

Urgent Run и Бирена миля - тази събота в Бургас

Бягането с кауза "Urgent run" ще бъде първо в програмата за ноемврийската събота.

И тази година Бургас ще бъде домакин на т.нар. “бирено бягане”. Маратонът с пиво ще се състои тази събота (18-и ноември), като сборният пункт е добре познат на бегачите в региона - Пантеона в Морската градина.

Бягането е част от календара на 5kmrun и тази година ще се комбинира със специален “Urgent Run” маратон, посветен на Световния ден на тоалетната (19-и ноември). Бягането с кауза ще бъде първо в програмата за ноемврийската събота. То ще стартира в 9:55 часа с обща снимка “Голямото клякане“, което се прави в знак на съпричастност към хилядите хора, които нямат достъп до елементарни санитарни условия. Самият маратон ще стартира в 10:00, а след бягането ще бъде изтеглена и томбола с награди.

Urgent Run или “Спешното бягане” е събитие, инициирано от Световната Тоалетна Организация (WTO), което се провежда веднъж годишно, за да се отбележи Световният ден на тоалетната (19 ноември). Идеята е да се привлече общественото внимание и да се вземат спешни мерки за справяне с глобалната санитарна криза, посочват организаторите.

В 11:00 часа ще бъде дадено началото на втория маратон за деня - “Beer Mile - Една миля – Четири крафт бири”. Всеки участник ще изпие по 4 крафт бири и ще пробяга 4 х 400м. Бирата за събитието ще бъде сервирана в чаши по 400 мл. Единственото изискване към участниците е да имат навършени 18 години. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега