Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Бургас стартират безплатни обучения по програмиране за млади специалисти

В Бургас стартират безплатни обучения по програмиране за млади специалисти

След тримесечния курс най-добре представилите се участници ще могат да се присъединят към екипа на компанията и да стартират работа по проекти за някои от водещите високотехнологични компании в Западна Европа.

През месец октомври стартира Strypes Lab 2021 – академия, която осигурява безплатно обучение по два от най-популярните програмни езици – Python и C. Курсовете са насочени към млади специалисти, студенти от технологични специалности, както и към вече работещи професионалисти, които биха желали да се преквалифицират и да стартират кариера в ИТ сферата.

Новото този път е това, че в академията могат да се включат специалисти от всички краища на страната, като организаторът – фирма Strypes – поставя специален фокус върху Бургас, където компанията откри собствен офис по-рано тази година. Strypes отправя покана към всички специалисти да разгледат тази възможност и да подадат своята кандидатура през сайта Strypes Lab 2021. Срокът е до 1.10.2021 г., а обученията ще продължат три месеца.

Strypes Lab 2021 ще се провежда изцяло онлайн. След тримесечния курс най-добре представилите се участници ще могат да се присъединят към екипа на компанията и да стартират работа по проекти за някои от водещите високотехнологични компании в Западна Европа. Обученията са напълно безплатни за участниците, а лекторите са двама изключително опитни преподаватели.

Повече за Strypes Lab 2021, програма на обученията, срокове и условия, можете да научите от сайта на академията тук.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега