Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Бургас започнаха снимките на новия български филм "Животински бесове"

В Бургас започнаха снимките на новия български филм "Животински бесове"

Сюжетът на лентата проследява историята на един финансист, който се прибира уж за малко от Лондон, но остава за постоянно тук.

Панаромната тераса до Културен център "Морско казино", храм "Св. св. Кирил и Методий", главните улици "Александровска" и "Богориди", площад "Тройката", Морска гара и Конгресният център. Това са емблематичните места в Бургас, които ще бъдат уловени от камерата и заснети в новия български филм "Животински бесове". Амбициите на екипа са той да излезе на екран в края на октомври 2021 година.

Бургазлията с въздействащ глас Пламен Манасиев, който винаги озвучава актьора Хю Грант, ще има запомняща се роля в "Животински бесове", издават от пресцентъра на Общината. Сред почитателите на българското кино Манасиев е познат още с ролите си в хитовите сериали "Под прикритие" и "Стъклен дом". Звездният актьорски състав на филма се допълва от Мариан Вълев, Даниел Ангелов, талантливите актриси Боряна Братоева, Павела Апостолова. В главните роли зрителите ще видят харизматичните Алек Алексиев и Радина Кърджилова. Сценарист на проекта е Александър Чобанов ("Дяволското гърло"), режисьор е Георги Костов, а продуцент е Филмова къща "Коруад".

"Бургас е град с европейска визия и е изключително подходящ за снимки на касови продукции", сподели Николай Христов, продуцент на филма, по време на първия снимачен ден в морския град.

Сюжетът на лентата проследява историята на един финансист, който се прибира уж за малко от Лондон, но остава за постоянно тук. За главния герой парите никога не са били самоцел, но животът му се преобръща на 180 градуса и той се опиянява от властта и известността. Превръща се в "бизнес акула", която залага на бързата печалба, а най-сигурната такива е на стоковата борса. Къде е мястото на любовта и спасението, предстои да разберем...

Продуцентът Николай Христов стои зад реализирането на ученическата трагикомедия "11 а" и романтичната драма с Асен Блатечки и Диляна Попова - "Останалото е пепел".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега