Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Царево без заря за Нова година, насочват средствата в по-смислени каузи

В Царево без заря за Нова година, насочват средствата в по-смислени каузи

Призоваваме всички, които са решили да се забавляват със заря или пиротехнически средства, да бъдат внимателни към природата, животните и към себе си и своите близки.

От Община Царево обявиха, че няма да се организира заря в навечерието на Нова година. Вместо това от Администрацията обявиха, че е по-редно тази сума да отиде за по-смислени каузи като помощ на хора в нужда, ремонт на общински жилища, за приют за бездомни животни или друго. Предоставяме Ви цялата позиция без редакторска намеса: 

"Уважаеми жители и гости на община Царево, информираме ви, че общинска администрация няма да организира заря в навечерието и за посрещането на нова година. На първо място вярваме, че отбелязахме по един изключително красив начин всички декемврийски празници и Рождество Христово, с много уют и настроение. 

На следващо място споделяме виждането, че зарята и пиротехническите средства са вредни за животните, а могат да са опасни и за хората. Не на последно място – разходите за организиране на заря са в сериозен размер,  считаме за редно да бъдат изразходвани за друга кауза – помощ на хора в нужда, ремонт на общински жилища, за общински приют за бездомни животни или друг смислен проект като облагородяване на пространството около детската градина в гр. Ахтопол например. 

Призоваваме всички, които са решили да се забавляват със заря или пиротехнически средства, да бъдат внимателни към природата, животните и към себе си и своите близки".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега