Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В края на септември стартира шестото издание на тенис турнира за любители "Burgas Open"

В края на септември стартира шестото издание на тенис турнира за любители "Burgas Open"

Поредното спортно събитие на ГЕРБ, което се превърна в традиция през годините, ще се проведе след седмица в Бургас. Шестото издание на тенис-турнира "Burgas Open" ще стартира в сутрешните часове на 26 септември (събота) на кортовете "Васил Левски" (до хотел "Приморец"). Състезанието ще продължи и в неделния ден.

Поредното спортносъбитие на ГЕРБ, което се превърна в традиция през годините, ще се проведе следседмица в Бургас. Шестото издание на тенис-турнира "Burgas Open" ще стартира всутрешните часове на 26 септември(събота) на кортовете "Васил Левски" (до хотел "Приморец").Състезанието ще продължи и в неделния ден.

Записването за спортната надпреваравече е започнало, а всички новини за нея можете да следите на сайта на събитието. Там любителите на най-предпочитания от активните българиспорт – тениса, могат да заявят своето участие, като попълнят формата зарегистрация. На сайта можете да намерите и програма за събитието, която ще бъдепубликувана след приключване на записванията. Организаторите на “Burgas Open” ще се свържат с всички, подализаявка за участие.

Тенис-турнирът подвойки за аматьори, организиран от ГЕРБ и клуб „Бриз Бургас” през годините сеутвърди като една от най-популярните спортни надпревари в града. Идеята за негое на общинския съветник от партията Димитър Людиев, който и тази година активноучаства в организацията и доразвива визията на събитието.

В миналогодишнотоиздание се включиха 46 състезатели, като и тази година има сериозен интерес към„Burgas Open”. За участие в турнира, както обикновено, такса няма да се събира, но е осигурен награденфонд.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега