Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В МБАЛ "Дева Мария" ликвидират разширените вени с лазер - безплатно!

В МБАЛ "Дева Мария" ликвидират разширените вени с лазер - безплатно!

Приоритет на съвременната медицина от много време насам са т.н. „безкръвни операции”, тъй като те са щадящи за пациента, нанасят по-малки травми, позволяват по-бързото възстановяване и не на последно място – са по-безболезнени.

Приоритет на съвременната медицина от много време насам са т.н. „безкръвни операции”, тъй като те са щадящи за пациента, нанасят по-малки травми, позволяват по-бързото възстановяване и не на последно място – са по-безболезнени.            

МБАЛ „Дева Мария” разполага с модерна апаратура за лазерна аблация, която дава възможност за лечение на разширени вени по най-съвременен начин. Отделението по съдова хирургия има сключен договор със Здравната каса и всички здравноосигурени пациенти ще могат да се възползват от този съвременен метод напълно безплатно. 

Всепризнатата уникалност на този метод най-общо се изразява в това, че за първи път  абсолютно всякакъв вид съдови проблеми - от най-фините капиляри, до дълбоките ретикуларни вени, могат ефективно да бъдат третирани. С навлизането и използването на новите лазерни  технологии  могат да се лекуват грозните вени на краката– лесно, неинвазивно и успешно. Варикозните вени, които обикновено са по-дълбоко разположени/така наречените сини вени/, се нуждаят от лечение, различно от това за обезцветените участъци /известни като „мрежести вени”/ , които са близо до повърхността на кожата.

Лазерната системата, с която разполага МБАЛ "Дева Мария" е последно поколение апаратура и се използва  за лечение  и на по-големите и дълбоки / т.нар. „ретикуларни” вени/. Тези вени реагират точно на енергийното ниво и дължината на вълната на светлината, която се използва.

Малкият лъч лазерна светлина преминава през кожата и се абсорбира в кръвта във вената в зависимост от цвета му. Получената топлина коагулира и разрушава функцията на вената. Този процес не засяга околните тъкани. След време вената се поглъща от тялото и престава да се вижда. Апаратурата работи с изключително ниска енергия на лазерния лъч и поради това процедурата и постоперативния период са почти безболезнени. Пациентът не нарушава своята трудоспособност.

Апаратът разполага и с приставка за транскутанно безкръвно лечение на малокалибрени повърхностни разширени вени, които са с неприятен козметичен ефект.            

Обучен екип от специалисти вече рутинно прилага неинвазивната процедура и резултатите постигнати чрез нея са забележителни.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега