Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В парламента има законодатели, безделници и далавераджии, отсече Коцев

В парламента има законодатели, безделници и далавераджии, отсече Коцев

Има три вида депутати – истински законотворци, които имат правото да са в парламента; такива, които не могат нищо друго, не са се реализирали в живота и само лаят; както и такива, които държат на всяка цена да са депутати заради името и малките далаверки – именно те създават лошото име на хората в Народното събрание.

Има три вида депутати – истински законотворци, които имат правото да са в парламента; такива, които не могат нищо друго, не са се реализирали в живота и само лаят; както и такива, които държат на всяка цена да са депутати заради името и малките далаверки – именно те създават лошото име на хората в Народното събрание. Аз обаче не можах да намеря себе си в нито една от тези групи и затова си тръгнах от парламента. Така депутатът от ГЕРБ Николай Коцев обясни решението си да напусне депутатското място пред bTV.  

„Последните 3 месеца бях много неактивен, защото търсех себе си. Човек тежи на мястото си, когато му харесва това, което прави и аз наистина вярвам, че бих бил по-полезен на партията, а и на хората от моя край на място, а именно във Враца. Там оставам шеф на местните структури на ГЕРБ”, обясни още бизнесменът и бивш кандидат-кмет на града.

Коцев отново потвърди думите си от деня, в който стана ясно, че напуска парламента, според които премиерът Бойко Борисов е приел нормално решението му.

„Единственото нещо, заради което досега министър-председателят ми е дърпал ушите, е заплахата ми да разкрия телефона на финансовия министър Дянков. Така исках да го провокирам да направи нещо за Враца, където хората живеят най-тежко и бедно от цяла България. Борисов ме извика и ми каза, че в политиката трябва да се действа малко по-кротко, а не като в бизнеса – да искам всичко да става на момента. Каза, че е съгласен, че северозападният край е най-изостанал, но нещата не могат да се решат със щракване на пръсти и заплахи”, разказа за „хокането” си от лидера на ГЕРБ Николай Коцев.

Той допълни, че не е получавал критики за загубата на местните избори във Враца. Депутатът отрече спекулациите за съществуващи лобита в ГЕРБ. „Аз не съм човек нито на Борисов, нито на Цветанов, а на ГЕРБ. Мога да кажа, че в партията всички бяхме избрани работещи хора, от народа - не сме потомствени политици, които ще се пенсионират в НС, като много от колегите в други политически сили”, допълни напускащият парламента Коцев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега