Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В "Изгрев" изграждат нова улица за бързата автобусна линия

В "Изгрев" изграждат нова улица за бързата автобусна линия

В бургаския к-с "Изгрев" изграждат улична отсечка, по която ще минава маршрут на новата бърза автобусна линия. Обектът бе инспектиран днес от кмета Димитър Николов.

В бургаския к-с "Изгрев" изграждат улична отсечка, по която ще минава маршрут на новата бърза автобусна линия. Обектът бе инспектиран днес от кмета Димитър Николов. Строителството е финансирано по проекта "Интегриран градски транспорт" ДБФП № BG161PO001/1.5-01/2010/01, изпълняван от Община Бургас в качеството й на бенефициент по Оперативна програма "Регионално развитие" 2007-2013 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие.

След изпълнението на всички предвидени дейности и обособяването на BRT линиите по цялата им дължина, пътуването с градския транспорт ще става два пъти по-бързо от едната до другата крайна точка: "Меден рудник" - "Изгрев"."Тази нова пътна отсечка ще подобри цялостно транспортното обслужване в "Изгрев", тъй като е в близост до често посещавани локации - спортния комплекс на открито, търговските обекти при бившия РУМ "Велека", новия скейт парк. Ще я комбинираме с велоалея", каза кметът Николов.

Предвижда се изграждане на кръстовище, което ще свързва новата улица със съществуващата пътна мрежа. Движението ще се регулира от светофарна уредба. Общата дължина на улицата е около 200 метра. От дясната страна ще има нов тротоар с широчина  2.30 м. Предвижда се и изграждането на ново улично осветление по протежение на целия участък.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега