Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В сряда ще има реорганизация на движението по бул. „Демокрация“

В сряда ще има реорганизация на движението по бул. „Демокрация“

Утре в Бургас пристига чисто нов Ядрено-магнитен резонанс, модел Magnetom Lumina, произведен тази година. Цялата система тежи над 7 тона. Превозът на апаратурата се осъществява с камион на производителя „Сименс“.

Налага се утре, сряда, 1 декември, в часовете от 09.00 до 15.00, автобусите от градския транспорт да се движат не в своята специална лента по ул. „Демокрация“, а заедно с останалите автомобили. Това важи за отсечката от кръстовището с бул. „Сан Стефано“ до кръстовището с ул. „Ген Гурко“.

За използването на спирка „Сан Стефано“ на ул. „Демокрация“ – след кръстовището с бул. „Сан Стефано“ в посока ул. „Ген. Гурко“ – автобусите ще спират на местата за паркиране от Синята зона срещу нея, като ще бъде осигурен пешеходен достъп за преминаване. Причината за тази временна промяна е свързана с доставката и сложното разтоварване на скъпа модерна медицинска техника за ДКЦ 2 – бившата Трета поликлиника.

Утре в Бургас пристига чисто нов Ядрено-магнитен резонанс, модел Magnetom Lumina, произведен тази година. Цялата система тежи над 7 тона. Превозът на апаратурата се осъществява с камион на производителя „Сименс“. Разтоварването ще стане с автокран. След монтаж и калибровка, очаква се новият ЯМР да заработи с пациенти в началото на следващата година. Междувременно Община Бургас осигури средства и в момента изпълнява проект за цялостно саниране на сградата, в която се помещава ДКЦ 2.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега