Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ветераните на "Черноморец-Бургас" с купа за 3-то място

Ветераните на "Черноморец-Бургас" с купа за 3-то място

„Черноморец-Бургас” зае трето място на първия турнир по футбол на малки врати за ветерани, проведен под патронажа на Иван Вуцов в Габрово, съобщиха от пресцентъра на клуба.

„Черноморец-Бургас” зае трето място на първия турнир по футбол на малки врати за ветерани, проведен под патронажа на Иван Вуцов в Габрово, съобщиха от пресцентъра на клуба. Отборът получи купа и предметни награди за призовото си класиране. Мачовете се играха в рамките на два дни в спортна зала „Орловец”, като във вечерта след първия ден имаше организирано колективно посещение на дискотека за всички участници.  

В първия си мач от предварителната група „акулите” разгромиха „Левски” с 4:0, като си отмъстиха за загубата с 1:2 преди месец на финала на републиканското първенство за ветерани. Публиката дълго не спря да аплодира ефектния гол с пета на капитана Иван Притъргов, който откри резултата. Автори на другите попадения станаха Димчо Ненов, Росен Петров и Диян Петков. Във втория си мач бургаският тим отстъпи с 0:4 на плевенския „Спартак”, който обаче погази регламента и се представи с юноши.  

Като втори в групата си черноморци се изправиха в спор за трето място срещу коравата формация на „Ботев” /Пд/ и я подчиниха с 3:2. В герой за победата се превърна Велиян Парушев, който реализира хеттрик и удари 3 греди. При един от мощните шутове на бившия железен стопер рамката на вратата се разкова и се наложи по спешност да бъде викан дърводелец, за да оправи сглобката.   „Много съм доволен от представянето на момчетата, както на игралното поле, така и на дансинга в дискотеката, където категорично надиграхме другите отбори.

Третото място е сериозен успех, но догодина ще атакуваме първото”, коментира играещият старши треньор на „акулите” във втора младост Валентин Иванов-Чалъма. Негов играещ помощник беше Росен Кавръков. Бургаската група зарадва инициатора на турнира Иван Вуцов с оригинален подарък в рамка. В нея беше разпъната мачова фланелка на „Черноморец” с изписано името на Вуцов и номер 71, колкото години навърши футболният деятел.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега