Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Виктория Томова взе сет на световната №3

Виктория Томова взе сет на световната №3

Въпреки загубата Томова ще скочи с поне десет места в световната ранглиста и ще влезе в понеделник отново сред първите 90.

Виктория Томова спечели сет срещу световната №3, но отпадна във втория кръг на женския супертурнир в Дубай. Първата ракета на България отстъпи на Джесика Пегула (САЩ) и след 2:6, 7:5, 1:6 приключи успешното си турне в Близкия Изток. Миналата седмица националката ни мина квалификациите на турнира WTA500 в Доха, а тази проби до основната схема на надпревара от най-високата категория WTA100. 

В първия сет Томова на бърза ръка изостана с 0:4 и не успя да спечели подаването си нито веднъж. Но във втория нещата се промениха тотално. Вики поведе с 5:1 преди да пропусне два сетбола на сервис на противничката си. Нови четири сетбола бяха пропилени при 5:3 и едва седмият при 6:5 позволи на Томова да спечели първия си сет срещу съперничка от Топ 10 на световната ранглиста.В третата част обаче Пегула показа класа. Американката поведе с 5:0 преди Вики да запише гейма на честта. Мачът приключи след два часа и шест минути игра.

Въпреки загубата Томова ще скочи с поне десет места в световната ранглиста и ще влезе в понеделник отново сред първите 90. Сметките показват, че тя ще бъде около №87, което ще означава рекордно високо класиране в кариерата й.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега