Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте актуалните грим и прически за лято 2023 на Burgas Summer Trends

Вижте актуалните грим и прически за лято 2023 на Burgas Summer Trends

Ревю-спектакълът ще покаже не само разкошни тоалети, бижута и аксесоари, но и най-новите тенденции в грима и прическите за лято 2023.

Най-горещото модно събитие на лятото BURGAS SUMMER TRENDS продължава да изкушава ценителите на красотата. Ревю-спектакълът ще покаже не само разкошни тоалети, бижута и аксесоари, но и най-новите тенденции в грима и прическите за лято 2023. Грижа за това ще имат топ гримьори и коафьори на световно ниво, сред които Олга Каменова, Теодора Калчева и Олег Летний  – имена, добре познати на тези, които държат на безупречната си визия.  

Олга Каменова е професионален премиум клас фризьор с работен стаж и обучения в множество страни в Европа. Собственик и основател на първият сертифициран био салон в Бургас „Apriori", който предлага базирани на диагностика интензивни комплексни програми – за туширане на целулита и мазнините, естествено красива коса, изискан професионален маникюр и педикюр. Предлагат се оформяне и боядисване на вежди, ламиниране на вежди и мигли, миглопластика и перманентен грим, за омагьосващ поглед и излъчване. Олга и нейният екип ще се погрижат за косите на моделите в Burgas Summer Trends, като покажат актуални раздвижени модерни и нестандартни летни визии. 

Теодора Калчева е един най-добрите професионални гримьори в Бургас. Регулярен участник в международни фестивали на изкуствата и носител на BodyArt и Make Up отличия. Теди е собственик и преподавател по грим в Art & Beauty By Teodora Kalcheva Make Up School  - лицензирана школа към Национална агенция за професионално образование и обучение. На Burgas Summer Trends за подготовка на безупречния макиаж на моделите ще ѝ помагат Айше Дилявер и Стелла Мерджанова от нейния екип. 

Специална изненада за бургаската публика ще е участието на международния гост – гримьор -  Олег Летний. Екстравагантния творец е работил за различни модни форуми в Европа, а BURGAS SUMMER TRENDS ще е дебютното му ревю в България. В Бургас Олег е от близо година и вече е един от най-търсените гримьори в града. 

Сред популярните модели, които ще дефилират на червения килим на BURGAS SUMMER TRENDS са носителките на титлата „Мисис Бургас" - очарователните Татяна Ламбова, Вержиния Иванова, Валерия Докузова, Розалина Попова и Теодора Иванова; „Кралиците на Бургас" – Ина Мархолева и Габриела Пеева; носителките на титлата Мис Созопол Теодора Пъчкова, Янита Димитрова и Ерика Атанасова, както и една от последните носителки на короната на Мис Несебър - Гергана Стойкова. Специално за ексклузивното модно събитие на котешката пътечка публиката ще види и един от популярните български топ модели - Миглена Николова. 

Какви други изненади са подготвили организаторите, ще разберете на 29-ти юни (четвъртък) от 19:30 часа в Морската градина на Бургас, пред Гранд хотел и СПА Приморец. Повече за това, как можете да бъдете част от гостите на ивента, можете да научите на тел. 0893805836.  
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега