Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте седемте номинации за наградата Бург на годината 2019

Вижте седемте номинации за наградата Бург на годината 2019

По традиция наградата ще бъде връчена на специална церемония на празника на Бургас - Никулден.

Гласуването за Бург на 2019-а вече започна и ще продължи до 5-и декември. Тази година номинациите са седем: доц. д-р Теодор Седларски, маестро Стефан Диомов, плувецът Цанко Цанков, илюзионистът Йордан Янев - Зайн, специалистът по корабомоделизъм Ганчо Йорданов, режисьорът, драматург и поет Симеон Димитров и Държавен куклен театър - Бургас. За своя фаворит можете да гласувате тук. По традиция наградата ще бъде връчена на специална церемония на празника на Бургас - Никулден.

Ето и повече информация за претендентите за Бург на 2019-а:

Доц. д-р Теодор Седларски - новият носител на Националната награда „Братя Евлогий и Христо Георгиеви“ за образование. За целенасочената си дейност за модернизирането  на образователния модел в Бургас. 

Маестро Стефан Диомов - за цялостен принос към емблемата Бургас,  за възродения конкурс "Бургас и морето", за "Тоника", за "Горещ пясък", за "Здравей, как си приятелю"!

Цанко Цанков - "Властелинът на Черно море", първият човек в историята, преплувал акваторията на най-големия български залив, а именно - Бургаския.

Йордан Янев - Зайн - за това, че обвърза Бургас и магията буквално и бе обявен за "Илюзионист на годината“. За личната му кауза  "Остани в България-Промени България", с която направи национално турне в девет от най-големите градове в България.

Ганчо Йорданов - за развитието на корабомоделизма като специфично майсторство в Бургас, за прославяне името на града като център за изложения и състезания по корабомоделизъм.

Симеон Димитров - режисьор, поет, драматург и педагог - за приноса му към артистичния дух на Бургас. За това, че създаде специалност „Актьорско майсторство“ в града, неговия учебен театър и за брилянтните му постановки!

Куклен театър - Бургас - за спечеления Икар за спектакъла „Филифьонката, която вярваше в бедствия" и не само. За това, че държи будно сърцето на всеки бургазлия!

Наградата “Бург на годината” се присъжда на личността, допринесла най-много за развитието и популяризирането на града. От 2013 година кампанията “Бург на годината” отличава и в още една категория най успешните млади бургазлии през годината - “Завърнали се младежи”. Там номинираните са: отборът на Механотехникума, Нургюл Салимова и Анамария Коева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега