Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Включи твой филм, фотография или музика във "Включи града"

Включи твой филм, фотография или музика във "Включи града"

Как мога да се включа във „Включи града“?“, „Бих искал да участвам в новия бургаски фестивал“ – това четем все по-често в мейлите и чуваме в обажданията на различни хора до община Бургас, съобщават от пресцентъра.

Как мога да се включа във „Включи града“?“, „Бих искал да участвам в новия бургаски фестивал“ – това четем все по-често в мейлите и чуваме в обажданията на различни хора до община Бургас, съобщават от пресцентъра. И въпреки че в по-голямата си част програмата на най-новия бургаски фестивал вече е финализирана, възможности за включване на още участници и събития все още има.

Ако професионално или непрофесионално сте снимали филм, свързан с Бургас, ако сте автор на фотография, вдъхновена от града ни и случващото се в него, ако сте създател или изпълнител на стойностна музика – то вие сте добре дошли като участници във фестивал „Включи града”. Ние ще предоставим възможност да представите таланта си пред широка публика, а за най-добрите участници ще осигурим награди.

Ако Бургас е вдъхновение за Вас и търсите пространство за изява на таланта си, изпратете ни Ваш авторски филм, снимка или музикално изпълнение, с които искате да участвате, на: vkluchigrada@gmail.com. В мейла непременно напишете името си и предпочитан начин за контакт с Вас – телефон, мейл, др. Ще се свържем с всеки един, заявил желание за участие.   Срокът за събиране на предложения е до 12 март.  

Дотогава продължава и регистрацията за уъркшопите /творчески ателиета/ във „Включи града”. Тя става през сайта на фестивала www.vkluchigrada.com , където има качена и подробна информация за всеки един от тях.  

„Включи града” е фестивал за съвременно изкуство, който ще се проведе за първи път в Бургас от 23 до 25 март в Морската градина – от Културен център Морско казино до Графична база. Всички събития в програмата са с вход свободен. Фестивалът се организира в рамките на проект на Община Бургас  „Завръщане в Бургас: минало, настояще и бъдеще”, Договор № BG161PO001/1.1-10/2010/004, финансиран по ОП „Регионално развитие” 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега