Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вълнуващо фото приключение даде старт на Дните на Тоскана

Вълнуващо фото приключение даде старт на Дните на Тоскана

С вълнуващо фото приключение из морските дълбини и изискан музикално танцов спектакъл, озаглавен „Под небето на Тоскана“ край фонтана в Морската градина беше открито първото издание на „Дни на Тоскана в Бургас“.

С вълнуващо фото приключение из морскитедълбини и изискан музикално танцов спектакъл, озаглавен „Под небето на Тоскана“край фонтана в Морската градина беше открито първото издание на „Дни на Тосканав Бургас“. 

Събитиятавключени в инициативата събраха стотици жители и гости на града. „Огромният интерес към експозицията подводнафотография ни мотивира да организираме за следващото издание изложба с подводниснимки от Черно море“. Това заяви на откриването на събитието Йорданка Ананиева,зам.-кмет култура и образование.

„Искреносе надявам, че тази инициативата ще се разрасне и ще затвърди приятелскитеотношения между Бургас и Тоскана.Идеята ни е авторите, които гостуват тук, следтова и да бъдат представени в Италия“, обяви зам.-председателя на Асоциациятаза приятелство между България и Тоскана Ива Цолова.Експозицията,която  разкрива интригуващи  тайни от подводния свят уловени от изключително талантливите фотографи   Джовани Зморти и Роберт Кирковски, предизвикафурор както сред професионални фотографи, така сред почитатели на гмуркането.

Змортии Кирковски показаха  невероятноекспресивни кадри от най- екзотичните и недостъпни морски ширини  край Борнео, Малдивите, Папуа Нова Гвинея,Тогиан,Андаман.Нафотосите  има „увековечени“ страховити ивъзхитителни морски създания и прелестни риби, корали и анемонии.Подводнотоприключение на Зморти и Кирковски  щесрещне посетителите на експозицията и с приказната рибка Немо, вдъхновилаедноименният анимационен герой, любим на малки и големи.Стотицижители и гости на града се насладиха вчера вечерта  на изисканият танцово-музикален спектакъл“Под небето на Тоскана“.

Талантливите танцови двойки от престижния бургаски клубпо спортни танци „Бургас 1975“  илюбимците на публиката „Горещ пясък“ създадоха невероятна атмосфера  ситалиански привкус край фонтана в Морската градина.Забавенмултимедиен спектакъл са подготвили за тази вечер възпитаници от паралелките сизучаване на италиански език ГРЕ “Г.С. Раковски“.Представлениетоще бъде представено в КЦ“Морско казино“ от 18.00 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега