Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Водещи компании от високотехнологичния сектор се събират в Бургас на годишна конференция

Водещи компании от високотехнологичния сектор се събират в Бургас на годишна конференция

Годишната конференция на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST), която доскоро носеше името Българска аутсорсинг асоциация, ще се проведе на 2 октомври, петък.

През есента на една много трудна за всички и изпълнена с неочаквани предизвикателства година, водещите български компании от високотехнологичния сектор се събират на мащабна конференция, за да обсъдят мерки за бъдещо развитие и да отличат най-успелите. За Бургас е чест да бъде отново домакин на този престижен форум.Годишната конференция на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST), която доскоро носеше името Българска аутсорсинг асоциация, ще се проведе на 2 октомври, петък. 

Тя е сред първите събития в програмата на новия Конгресен център на територията на зоната за обществен достъп в Пристанище Бургас.По време на конференцията ще бъдат направени анализ на сектора на бизнес услугите с висока добавена стойност у нас и прогноза за отражението на глобалната пандемия върху него през 2020 г. Ще бъде начертана посоката за развитие на индустрията.В събитието ще вземат участие представители на най-големите технологични компании у нас, местните власти и правителството. 

Те ще дискутират факторите и мерките, които трябва да бъдат взети на локално и национално ниво за привличането на нови инвестиции и за създаването на благоприятна бизнес среда за развитие на сектора, който по последни данни формира 5.2 % от БВП на страната.В рамките на форума ще бъдат връчени и годишните награди на AIBEST. 

Те ще отличат най-добре представилите се компании в страната, добрите практики в сектора, проактивността на местните власти и взаимовръзките между участниците в цялата бизнес екосистема, които допринасят за нейното развитие. Наградите ще бъдат връчени в 7 категории - "Работодател на годината", "ИТ (аутсорсинг) компания на годината", "Най-добра компания за аутсорсинг на бизнес процеси", "Иновация на годината", "Проект на годината", "Най-социално отговорна компания" и "Най-добра стратегия за устойчивост на бизнеса във време на криза".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега