Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Военна техника се предвижва от полигон "Ново село" към Гърция

Военна техника се предвижва от полигон "Ново село" към Гърция

Припомняме, че съвместната подготовка се провежда от януари до юни тази година в рамките на планираните през 2021 г. съвместни учения на Българската армия в страната и чужбина.

От Министерството на отбраната съобщиха, че от полигон "Ново село" в посока Гърция се придвижва колона, с която се транспортират бойни машини на пехотата.

Ето целия текст на съобщението: 

"Във връзка с постъпили въпроси за придвижване на военна техника по националната пътна инфраструктура, Ви информираме, че днес, 7 март, от учебен полигон "Ново село" към Гърция се придвижва автоколона, с която се транспортират бойни машини на пехотата. 

Придвижването е във връзка с ротация на формирование от Сухопътните войски на САЩ, което участва в съвместната-българо-американска подготовка "Joint Training" на учебния полигон "Ново село". 

Припомняме, че съвместната подготовка се провежда от януари до юни тази година в рамките на планираните през 2021 г. съвместни учения на Българската армия в страната и чужбина. Формированията от Сухопътните войски на САЩ в Европа участват в нея на ротационен принцип. 

В "Joint Training"  участват сили и средства от Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия. Съвместните учения повишават боеспособността на българските въоръжени сили и допринасят за оперативната съвместимост в национален и в съюзен формат".

*Снимката е илюстративна
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега