Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Военно изложение демонстрира пред бургазлии какво е да "бъдеш войник" утре

Военно изложение демонстрира пред бургазлии какво е да "бъдеш войник" утре

Събитието е част от кампанията на Министерство на отбраната за популяризиране на военната служба.

Кампанията на Министерство на отбраната "Бъди войник" ще гостува в Бургас в четвъртък (19 септември), само три дни преди националния празник 22 септември - Ден на независимостта на България.

Събитието включва изложение на военна техника до Морска гара, а при открита сцена "Охлюва" в Морската градина ще има информационна борса за набиране на войници и матроси, по-късно и концерт.

Междувременно, само преди дни, със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за попълване на 100 вакантни матроски (войнишки) длъжности във Военноморските сили (ВМС). Обявените свободни места са във военните формирования във Варна, Бургас, Сенокос (община Балчик), Приселци (община Аврен). Търсят се охранители, шофьори, радиотелеграфисти, механици, електромеханици и др.

Сред изискванията към кандидатите са да имат българско гражданство, средно или по-високо образование, да са годни за военна служба, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер. Към датата на приемане на военна служба кандидатите трябва да са не по-възрастни от 28 г.

"Бъди войник" е национална информационна кампания на Министерството на отбраната за популяризиране на военната професия. Нейната основна цел е да бъдат привлечени кандидати за военна служба като се запознаят предварително с условията за кандидатстване, социалния статут на военнослужещия, както и с възможностите за личностно и професионално развитие във Въоръжените сили на Република България. 

<iframe width=447 height=300 src=https://www.youtube.com/embed/ZujMXcM0lwY frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега