Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Волен Сидеров и хората му вилняха на бензиностанция в Бургас

Волен Сидеров и хората му вилняха на бензиностанция в Бургас

Волен Сидеров влезе в поредната си екшън роля, този път в Бургас. Късно следобед днес на бензиностанция ОМВ на входа на града, до Метро, се е стигнало до саморазправа между атакисти и служители на СКАТ.

Волен Сидеров влезе в поредната си екшън роля, този път в Бургас. Късно следобед днес на бензиностанция ОМВ на входа на града,  до Метро, се е стигнало до саморазправа между атакисти и служители на СКАТ.

Не е ясно откъде е тръгнал конфликтът, тъй като служителите на СКАТ твърдят, че Сидеров ги е нападнал, а от "Атака" опровергават, че боя започнал операторът на СКАТ Светлан Атанасов и водещата Ваня Чечева. Според Сидеров, основният виновник за скандала бил Светлан Атанасов, който ги нападнал.

По-късно екшънът продължил пред офиса на СКАТ, Там Волен Сидеров заедно с 20-ина човека е обсадил офиса на политическия си враг. Атакистът с мегафон в ръка призовал Валери Симеонов да излезе навън. Съсобственикът на СКАТ и съпредседател на НФСБ се появи, но не на улицата, а на балкона. Той се съгласи на диспут, но само ако бъде осъществен в телевизионното студио.

Волен Сидеров отказа категорично предложението и продължи да настоява за среща на улицата, предаде ИА "КРОСС". На място има няколко полицаи, но засега не се е стигнало до ексцесии. По-рано днес хората на "Атака" и СКАТ дадоха показания в бургаската полиция. Заради извънредния случай навръх националния си празник на място се появиха директорът на ОД на МВР Милен Димитров и неговият заместник Калоян Калоянов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега