Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Временно променят движението на бързия влак между Бургас и София

Временно променят движението на бързия влак между Бургас и София

Въвеждат временни промени в движението на бързите влакове със задължителна резервация между София и Бургас, т. нар. "Чайка". Промените влизат в сила днес, заедно с новия График за движение на влаковете на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД.

Въвеждат временни промени в движението на бързите влакове със задължителна резервация между София и Бургас, т. нар. "Чайка". Промените влизат в сила днес, заедно с новия График за движение на влаковете на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД.

Според въведените промени, бързият влак със задължителна резервация №3601 от София за Бургас („Чайка”) ще пътува само в петъчните дни, като ще заминава от Централна гара София в 16:30 часа и ще пристига в Бургас в 22:42 часа

Бързият влак със задължителна резервация №3602 от Бургас за София („Чайка”) ще се движи само в съботните дни, като ще тръгва от Бургас в 05:30 часа и ще пристига в София в 11:30 часа.

В случаите на поредица от почивни дни е предвидено тези влакове да се движат извънредно и в други дни през седмицата. За предстоящите Коледни и Новогодишни празници влаковете ще се движат всекидневно от 23-и декември 2015 г. до 3-и януари 2016 г.

Изменението в движението на двата бързи влака със задължителна резервация е съобразено с ремонтната програма на Национална компания „Железопътна инфраструктура” през 2016 г., според която са планирани ремонтни дейности в няколко железопътни участъка на страната.

Поради факта, че на този етап не може да предостави достатъчно добра услуга на своите клиенти при пътуването с тези влакове, националният железопътен превозвач ще въведе съответните промени в тяхното движение.

За осигуряване на железопътен транспорт за пътниците в участъка между Сливен и Казанлък, ще бъде удължен маршрута на един сутрешен пътнически влак от Бургас за Сливен, който вече ще пътува до гара Казанлък през останалите дни, когато не се движат бързите влакове със задължителна резервация между София и Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега