Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Връщат наградата на публиката на "Бургас и морето"

Водещи на тазгодишното издание ще са Рачков и Мария Игнатова
Връщат наградата на публиката на "Бургас и морето"

Тазгодишното издание на фестивала „Бургас и морето” ще върне ролята на публиката в Летния театър от преди няколко години.

Тазгодишното издание на фестивала „Бургас и морето” ще върне ролята на публиката в Летния театър от преди няколко години. Освен като 7 – ми член на журито при определяне на Първо, Второ и Трето място, нейния вот по време на концерта ще присъди и престижната Награда на публиката – статуетка на скулптора Янко Пенев, която ще бъде връчена лично от кмета Димитър Николов”. Всеки закупил билет за „Бургас и морето” ще получи и песнопойка с реда и текстовете на 12 – те песни-финалисти и приложение за гласуване.

Песните – финалисти могат да се чуят на новия сайт на фестивала – burgasimoreto.org и в ефира на радиостанциите в страната. Фестивалът и тази година ще се проведе в една вечер и ще бъде на 30 юли /събота/ от 21.00 часа в Летния театър на Бургас. Водещи ще бъдат Мария Игнатова и Димитър Рачков. Председател на журито тази година ще бъде именитият български изпълнител Георги Христов, а членове – Мариана Попова, Йордан Георгиев /Данчо Стълбицата/, Гергана Турийска, Руслан Карагьозов и зам.-кметът на Община Бургас Йорданка Ананиева.

Няколко урни ще бъдат разположени на ключови места из града – в сградата на Общината, в Казиното, Летния театър и касата на ДТ „Адриана Будевска”. Събраните средства ще отидат за лечението на Георги Найденов – Гого. На самия 30 юли /събота/ след 17.00 часа, непосредствено преди концерта, всички урни ще бъдат поставени в Летния театър, където зрителите, които искат ще могат да окажат своята подкрепа за Гого”.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега