Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Все още опашки от тирове на границата с Турция

Все още опашки от тирове на границата с Турция

Все още има километрични опашки от ТИР-ове на границата ни с Турция. Цяла нощ митническите власти на Капитан Андреево обработват товари, но все още не могат да бъдат компенсирани огромните опашки от камиони, които се образуваха вследствие на 48-часовата блокада.

Все още има километрични опашки от ТИР-ове на границата ни с Турция. Цяла нощ митническите власти на Капитан Андреево обработват товари, но все още не могат да бъдат компенсирани огромните опашки от камиони, които се образуваха вследствие на 48-часовата блокада.

Ситуацията по границата се нормализира, съобщиха от Митница-Свиленград. На час се пропускат по 40 ТИР-а в двете посоки.  По-късно през деня се очаква ново струпване на камиони, в случай че повечето превозвачи, които са спрели по паркингите, решат да преминат по едно и също време.

Късно в петък блокадата на пуктовете Капитан Андреево и Лесово бе вдигната, след като българската и турската страна постигнаха споразумение. С него се удовлетворяват исканията на българските превозвачи. Те ще бъдат освободени от рестриктивните мерки, които турската страна им наложи.

Въпреки вдигнатата блокада, опашката от камиони на ГКПП-Капитан Андреево на изход от страната е пет километра, съобщи говорителят на "Гранична полиция" Лора Любенова, цитирана от "Фокус". На ГКПП-Лесово на изход камионите са около 3 километра.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега