Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Всички 18 двойки за президентските избори ще участват в надпреварата

Всички 18 двойки за президентските избори ще участват в надпреварата

Всички 18 двойки за президентските избори имат постоянен адрес у нас и нямат друго гражданство освен българско, съобщи говорителят на ЦИК Бисер Троянов.

Всички 18 двойки за президентските избори имат постоянен адрес у нас и нямат друго гражданство освен българско, съобщи говорителят на ЦИК Бисер Троянов.  Справката показва още, че гражданството на родителите на кандидатите също е българско, номинираните не изтърпяват наказание "лишаване от свобода", не са под запрещение и са посочили настоящите адреси за последните пет години.

Агитационните материали в рамките на предизборната кампания се поставят на определените от кмета места. Забранява се тяхното унищожаване и заличаване, когато са поставени по законовия ред, припомнят от ЦИК. Забранява се публикуването и излъчването на агитационни материали, които застрашават здравето на хората, накърняват доброто име на кандидатите.

Недопустимо е използването на общинския и държавен транспорт за целите на предизборната кампания. За първи път Изборният кодекс предвижда задължения на участниците в изборите за премахването на агитационните материали до три дни от приключване на изборния ден.В случаите когато има балотаж, трите дни текат след края му. Предвиждат се глоби между 1000 и 10 000 лв. при неспазване на разпоредбите.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега