Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Всичко за Бургас на един "click" разстояние

"Посети града" с умен интернет гид и промоционални карти
Всичко за Бургас на един "click" разстояние

Подобно на много от големите градове в света – центрове на културата и бизнеса, и Бургас вече си има онлайн гид, който да събира под един интернет адрес историята, традициите, както и полезна информация за културния живот, транспорта и устройството на града. GoToBurgas.com е вече активен, а освен това е и много атрактивен.

Подобно на многоот големите градове в света – центрове на културата и бизнеса, и Бургас вече сиима онлайн гид, който да събира под един интернет адрес историята, традициите,както и полезна информация за културния живот, транспорта и устройството награда. GoToBurgas.com е вечеактивен, а освен това е и много атрактивен.

„Този сайт е частот цялостната политика на Бургас градът ни да бъде част  от „Smart Cities” – движението, което чрезнай-новите и модерни технологии се стреми към т.нар. „умно“ управление   на градовете.“, сподели зам.-кметът АтанаскаНиколова при представянето на уебсайта.

На GoToBurgas.com  потребителите ще намерят карти, подробна информация за града иоколността, както и справочник с най-атрактивните места - музеи, галерии,атракции, паркове, плажове, археологически обекти, възможности за спорт, др. Завсяко от тях има описание, снимки, информация, как се стига, контакти. Освентова, в порталът има и календар с актуалните събития, страница със заведениятав града, възможностите за шопинг, безплатни wi-fi зони, болници, аптеки,таксита, др. Оттук туристите могат да организират и престоя си в града, тъйкато сайтът дава възможност и за резервации на хотели. Сайтът е на три езика –български, английски и руски.

Другата полезнауслуга е мобилната версия на сайта, която може да трансферира календара къмустройството, напомняйки на потребителя за различни събития. Използващитемобилни устройства ще получават и известия за новооткрити заведения и туристическиобекти според интересите си, както споделят разработчиците на сайта.

Наред синформационния портал, Община Бургас пуска и още една иновативна за Българияуслуга -  пакетните карти „Burgas Card”,които предлагат комбинация от достъп до музеи, галерии, атракции, спорни обекти,безплатно ползване на обществен транспорт, велосипеди под наем, както иотстъпки в заведения, търговски центрове, билети за събития и др. Въпроснитекарти ще се предлагат за 1, 2 или 3 дни и с отстъпки за деца, пенсионери исемейни посещения. Освен това, умните абонаменти ще позволяват и извличане настатистика за интереса към даден туристически обект или услуга.

Сайтът и „умните“карти са разработени  в рамките намеждународен проект, по който Община Бургас е партньор - “Роля на иновативнитеуслуги на туристическия пазар в подкрепа на регионалното развитие” (SMARTTOURISM), финансиран по програма INTERREG ІVС.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега