Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вторият отбор на Черноморец разби варненския Черно море-Тича

Вторият отбор на Черноморец разби варненския Черно море-Тича

Най-резултатни на терена бяха Стоян Милчев, който вкара 33 точки, и Ростислав Алексов с 24 точки.

Баскетболистите от „Черноморец“ - „Black sharks“ буквално схрускаха варненския си съперник „Черно море – Тича“ в среща, която се проведе в неделя в залата на Икономическия университет в морската столица. Мачът, който бе и официална първа среща на бургаските таланти, заприлича на истинско шоу от НБА. След напрегната игра, в която нашите дадоха всичко от себе си, той приключи с резултат 92:81 точки.

Най-резултатни на терена бяха Стоян Милчев, който вкара 33 точки, и Ростислав Алексов с 24 точки. Алексов е известен в баскетболните среди с атрактивните си забивки. Той накара публиката да се изправи няколко пъти на крака, демонстрирайки и фамозни чадъри. Десет точки за бургаския отбор добави и другият ни топ играч Димитър Найденов.Момчетата от „Черноморец“ имат подкрепата на Община Бургас и Димитър Николов по пътя на своето развитие.

„Отборът на „Черноморец“ - „Black sharks“ събира легендите и най-добрите имена от баскетболистите на бургаските школи, главно от клубовете „Черноморец“ и „Делфин“. В него участват състезатели, родени от 1980 до 2008 година. Открояват се имената на Стоян Петков, Константин Коев, Ростислав Алексов, Димитър Найденов, Ростислав Тончев, Стоян Милчев. Целта му е да развива младите таланти и да създава кадри за БК „Черноморец“, който участва в националната баскетболна лига“, каза старши треньорът на отбора Юлиян Радионов.„Черноморец“ - „Black sharks“, който е сформиран в началото на октомври, участва в Българска баскетболна лига и тази година ще има официални мачове, на които се очаква от трибуните за него да викат известни имена от бургаския елит.Феновете на спорта и баскетбола в Бургас ще могат да се наслаждават на два мъжки баскетболни състава - отбора на Васил Евтимов, който е с големи амбиции в НБЛ, и този на Юлиян Радионов, който ще се състезава в ББЛ.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега