Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Във "Флората" започва Burgas Handmade Market

Във "Флората" започва Burgas Handmade Market

Паралелно с базара ще се състои и Фестивал на игрите и изкуствата.

Днес започва Burgas Handmade Market. В рамките на три дни експоцентър "Флора" ще бъде домакин на над 40 творци и майстори от цялата страна. Паралелно с базара ще се състои и Фестивал на игрите и изкуствата, който ще даде възможност на посетителите да се включат в различни спортни и арт прояви, включително пленер на открито, боди арт, занимания за деца и възрастни.

За любителите на натуралната козметика ще има ръчно изработени сапуни, продукти с естествени съставки и консултации за грижата за кожата през лятото и есента и за детокса през преходните сезони.В двора на Флората ще се продават и ръчно изработени дрехи, аксесоари, сувенири, детски играчки и подаръци. Ще има текстилни и плетени чанти, текстил за дома, авторски бижута от естествени материали, шалове, както и картини, картички, пана и принтове.

Програмата на фестивала и творческите работилници е толкова разнообразна, че всеки с артистичен хъс или спортен дух може да намери своето място за забавление и изява. Игри с роботи, ръгби среща, дърпане с въже, скокове с чували са само част от събитията в първия ден на фестивала- в петък от 10 д 20 часа.

В събота пък всички малки художници ще имат възможност да нарисуват заедно най-голямата лятна картина заедно с Роси Чобанова. А други ще се впуснат в Angry Birds на живо - една игра, която ще допадне както на децата, така и на техните родители.

Игри до безкрай с актьора Краси Хараламбов, волейбол с Гергана Брънзова, летни забави с актьорите Алекс Анмахян и Гергана Христова са само част от изненадите във втория фестивален ден. А как се играе "Не се сърди човече", но с живи фигури, ще ви покажат организаторите от 17 часа в събота.

Нинджа демонстрации, солови изпълнения, фокуси и игри,  DJ парти с маски, женски футбол са включени в програмата за неделния ден. За финал организаторите са подготвили концерт с участието на Тодор Тодоров, Преслава Минасян, Жаклин Димитрова, Аглая и др.

Имаме място и роля за всички -  за онези, които обичат да създават със собствените си ръце  маски, сценични костюми, и за онези, които обичат да изнасят пърформанси - танцьори, артисти, музиканти, и за онези, които просто искат да "дадат едно рамо" в името на идеята, казват организаторите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега